NERTA va ofera o gama completa de detergenti si produse de intretinere pentru masini si camioane:

PRODUSELE NERTA: sunt sinonimul calitatii. Nerta va propune intotdeauna produsul cel mai convenabil si cel mai economic in functie de nevoile dumneavoastra. Toate aceste produse sunt dezvoltate in laboratoarele noastre de catre chimisti competenti, si garantate totodata contra tuturor defectelor si viciilor.


NERTA SI PROGRESUL: o recunoastere afirmata. Realizat si testat prin grija normelor de securitate foarte severe si eficace, gama de produse Nerta a obtinut aprecierea numerosilor specialisti datorita rezultatelor sale remarcabile si raportului sau exceptional calitate - pret.


NERTA SI DUMNEAVOASTRA: o consultanta tehnica de calitate. Echipa Nerta este foarte dinamica si stie sa asculte problemele dumneavoastre. Serviciile noastre tehnice si comerciale sunt permanent la dispozitia dumneavoastra, oricare ar fi cererea dumneavoastra de informare.


NERTA SI MEDIUL INCONJURATOR: respectul si protectia. Noi tinem mult la echilibrul intre om si natura. Produsele noaste sunt biodegradabile si toate ambalajele sunt reciclabile. In plus, toata gama de produse corespunde tuturor normelor europene din domeniu.