NERTA BAC-CID 015

NERTA BAC-CID 015 este potrivit pentru dezinfectarea rezervoarelor și containerelor pentru alimente.
NERTA BAC-CID 015 poate fi utilizat numai ca agent de dezinfectare împotriva bacteriilor, mucegaiului, drojdiei în locuri unde alimentele sau băuturile sunt preparate, transportate sau sortate.
NERTA BAC-CID 015 nu poate fi folosit pentru dezinfectarea mașinilor de smuls lapte de pe ferme sau pentru dezinfectarea bucătăriilor din spitale sau alte instituții publice din sectorul sanitar.
NERTA BAC-CID 015 poate fi adăugat numai cu un dozator special pentru dezinfectarea părții interioare a instalațiilor.

UTILIZARE:
NERTA BAC-CID 015 trebuie diluat în apă numai înainte de folosire. Concentrația folosită este între 0,15% și 0,2%. Aceast soluție trebuie lăsată să stea cca. 5 minute la temperaturi între 0 - 60 °C.
Suprafețele foarte murdare trebuie spălate înainte cu NERTA ALKALI-NET 100. Clătiți bine suprafața după spălare și înainte de dezinfectare. Eliminați apa excesivă. După dezinfectare cu NERTA BAC-CID 015, clătiți bine suprafața cu apă de la robinet până ce concentrația de peroxid de hidrogen în apa de clătire nu este mai mare decât 1 mg/l. (verificați cu benzi de peroxid de hidrogen).
NERTA BAC-CID 015 nu poate fi pulverizat.

ATENȚIE:
Niciodată nu folosiți NERTA BAC-CID 015 nediluat. Absorbiți produsul vărsat cu un material inert cât mai bine posibil. Evitați cazurile în care produsul ajunge în apă, în canal sau pe pământ. Anunțați autoritățile dacă produsul ajunge în apă sau în canalizare.
NERTA BAC-CID 015 trebuie păstrat în ambalajul original în locuri răcoroase, bine ventilate și ferite de foc deschis.
Nu păstrați sau să nu folosiți NERTA BAC-CID 015 în sisteme închise ermetic.
NERTA BAC-CID 015 conține 14 - 16% acid per-acetic, 13 - 30% peroxid de hidrogen, și 5 - 30% acid acetic. Aveți în vedere cele scrise pe etichetă.
Nu lăsați NERTA BAC-CID 015 la îndemâna copiilor. Păstrați la distanță de alimente, băuturi sau alimente pentru animale. Nu mâncați, nu beți, nu fumați în timp ce folosiți produsul.
Păstrați NERTA BAC-CID 015 departe de surse de foc. Evitați încălzirea, vărsarea, sau vaporizarea la vărsare, diluarea sau dizolvarea produsului. Păstrați la distanță de materiale inflamabile, agenți de reducere, baze puternice.

SPECIFICAȚII TEHNICE:

• pH: 2
• Greutate specifică: 1,150
• Ambalaj: 5 L (4 × 5 L) = 5,75 Kg / 25 L = 28,75 Kg

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricației.


[înapoi]