NERTA ALKALI-NET 50

NERTA ALKALI-NET 50 este un agent de curățare moderat alcalin, cu o aplicabilitate foarte largă.
NERTA ALKALI-NET 50 se folosește pentru curățarea suprafețelor mai puțin murdare.
NERTA ALKALI-NET 50 poate fi folosit în industria alimentară, unde uleiurile vegetale și/sau grăsimile (chiar și arse) trebuie îndepărtate.
NERTA ALKALI-NET 50 împreună cu apă caldă îndepărtează grăsimile prezente pentru a evita înfundarea țevilor.
NERTA ALKALI-NET 50 este de asemenea un agent puternic de curățare pentru camerele de afumat, friteze, etc.
NERTA ALKALI-NET 50 este un produs ideal când se folosește metoda imersării. În funcție de gradul de murdărie, dozajul variază între 1 - 5%. De preferat folosirea apei calde.
La fermele de animale NERTA ALKALI-NET 50 se folosește în special ca agent de curățare pentru grajduri. Datorită puterii lui de spălare și a curățirii rapide, NERTA ALKALI-NET 50 este foarte mult apreciat. Metoda cu spumare oferă nenumărate posibilități. Curățarea directă sub presiune și cea cu injector chimic poate constitui un avantaj.
NERTA ALKALI-NET 50 poate fi folosit oriunde, unde este necesară eliminarea grăsimilor. De aceea, acest produs este un agent de curățare perfect pentru spălătorii și pentru spălarea periilor.

UTILIZARE:
NERTA ALKALI-NET 50 este foarte spumant și se folosește de preferat în instalații de spumare. Această metodă necesită o perioadă mai lungă de acționare pe suprafațele verticale, pentru ca murdăria și grăsimile să se detașeze. Dozajul folosit: aproximativ: 5% (consultați serviciul nostru tehnic.)
NERTA ALKALI-NET 50 poate fi folosit și în pulverizatoare. Dozajul folosit depinde de gradul de murdărie, 2-10%. Pulverizați de jos în sus.

IMPORTANT:
NERTA ALKALI-NET 50 poate fi folosit fără probleme pe suprafețele din inox și pe cele care rezistă soluțiilor alcaline. Evitați contactul direct cu aluminiul și cu alte metale moi. Potriviți concentrația pentru părțile lăcuite și NICIODATĂ nu lăsați ca produsul să se usuce pe suprafețele de spălat.

SPECIFICAȚII TEHNICE:

• pH: 13
• Greutate specifică: 1,140
• Biodegradabilitate: peste 90%
• Ambalaj: 25 L = 28.5 Kg / 200 L = 228 Kg
• Nr. UBA: 23410070

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricației.

[înapoi]