NERTA ALKALI-NET 400

NERTA ALKALI-NET 400 este un agent de curățare puternic alcalin, cu o aplicabilitate foarte largă.
NERTA ALKALI-NET 400 poate fi folosit în industria alimentară, unde proteinele, uleiurile vegetale și/sau grăsimile trebuie îndepărtate.
NERTA ALKALI-NET 400 împreună cu apă caldă îndepărtează grăsimile prezente pentru a evita înfundarea țevilor.
NERTA ALKALI-NET 400 este un produs ideal când se folosește metoda imersării. În funcție de gradul de murdărie, dozajul variază între 1 - 5%. De preferat folosirea apei calde.
NERTA ALKALI-NET 400 conține o concentrație mare de hipoclorid de sodiu. Acest fapt nu numai că asigură o curățare perfectă, dar dă și un rezultat perfect de dezinfectare.
NERTA ALKALI-NET 400 poate fi folosit oriunde, unde este necesară eliminarea grăsimilor. De aceea, acest produs este un agent de curățare perfect în foarte multe domenii.

UTILIZARE:
NERTA ALKALI-NET 400 este foarte puțin spumant și se folosește de preferat în instalații cu spumare redusă sau care nu necesită formarea spumei.
NERTA ALKALI-NET 400 poate fi folosit și în pulverizatoare. Dozajul folosit depinde de gradul de murdărie, 2-10%. Pulverizați de jos în sus.

IMPORTANT:
NERTA ALKALI-NET 400 poate fi folosit fără probleme pe suprafețele din inox și pe cele care rezistă soluțiilor alcaline. Evitați contactul direct cu aluminiul și cu alte metale moi. Potriviți concentrația pentru părțile lăcuite și NICIODATĂ nu lăsați ca produsul să se usuce pe suprafețele de spălat.

SPECIFICAȚII TEHNICE:

• pH: 13,60
• Greutate specifică: 1,190
• Biodegradabilitate: peste 90%
• Ambalaj: 5 L (4 × 5 L) = 5,95 Kg / 25 L = 29,75 Kg
• Număr hipoclorid: 7783-B

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricației.

[înapoi]