NERTA ALKALI-NET 300

NERTA ALKALI-NET 300 este un agent de curățare puternic alcalin, cu o aplicabilitate foarte largă.
NERTA ALKALI-NET 300 poate fi folosit în industria alimentară, unde proteinele, uleiurile vegetale și/sau grăsimile trebuie îndepărtate.
NERTA ALKALI-NET 300 împreună cu apă caldă îndepărtează grăsimile pentru a evita înfundarea țevilor.
NERTA ALKALI-NET 300 este un produs ideal când se folosește metoda imersării. În funcție de gradul de murdărire, dozajul variază între 1 - 5%. De preferat folosirea apei calde.
NERTA ALKALI-NET 300 poate fi folosit oriunde, unde este necesară eliminarea grăsimilor. De aceea, acest produs este un agent de curățare perfect în foarte multe domenii.

UTILIZARE:
NERTA ALKALI-NET 300 este foarte puțin spumant și se folosește de preferat în instalații cu spumare redusă sau care nu necesită formarea spumei.
NERTA ALKALI-NET 300 poate fi folosit și în pulverizatoare. Dozajul folosit depinde de gradul de murdărie, 2-10%. Pulverizați de jos în sus

IMPORTANT:
NERTA ALKALI-NET 300 poate fi folosit fără probleme pe suprafețele din inox și pe cele care rezistă soluțiilor alcaline. Evitați contactul direct cu aluminiul și cu alte metale moi. Potriviți concentrația pentru părțile lăcuite și NICIODATĂ nu lăsați ca produsul să se usuce pe suprafețele de spălat.

SPECIFICAȚII TEHNICE:

• pH: 13,50
• Greutate specifică: 1,145
• Biodegradabilitate: peste 90%
• Ambalaj: 5 L (4 × 5 L) = 5,725 Kg / 25 L = 28,625 Kg

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricației.

[înapoi]