Distribuţie
 
 

S.C. ROM OLSENA COMPANY S.R.L. Târgu Mureş este unic importator pentru România a produselor profesionale NERTA pentru curăţat şi spălat auto, şi asigură distribuţia lor în toată ţara, prin mijloacele de transport pe care le deţine şi prin intermediul agenţilor care livrează produsele în toată ţara.


Depozitul central se află în Târgu Mureş la sediul S.C. ROM OLSENA COMPANY S.R.L. de unde agenţii noştrii distribuie marfa în toată ţara.
Agenţii distribuitori fac traseul pe care îl au în fiecare săptămână în aşa fel încât să satisfacă cerinţele fiecărui client cu materialele de care are nevoie.
Clienţii ţin legătura direct cu agenţii prin telefon pentru comenzile periodice, s-au pot să facă comenzi şi prin internet, de unde agenţii le preiau şi le livrează cu promptitudine.
Pentru spălătoriile auto care nu au mai lucrat cu produse NERTA agenţii pot lăsa o cantitate de probă, sau pot să facă demonstraţii practice cu materialele pentru spălat şi cu accesoriile pentru a demonstra calitatea produselor NERTA.
Prin sistemul de distribuţie pe care îl avem asigurăm clienţii că onorăm comenzile cu mare promptitudine, iar raportul calitate - pret a produselor profesionale NERTA este cel mai bun.